Interjú tanácsadás - Ismerd a kérdést, tudd a jó választ.


Interjú tanácsadás - Ismerd a kérdést, tudd a jó választ.


A több éves interjúzási múltunk más – más vállalatoknál, közvetítő irodáknál segített megismerni a cégek humán politikájának elvárásait és folyamatos változásait. Ezen tényezők mindig nagyban befolyásolják a toborzás – kiválasztást, a könnyebb megértés érdekében a gyakorlatban ez egy kérdés formájában jelenik meg:

Milyen számunkra az ideális ember erre a pozícióra?

Természetesen mi HR-esek mély szakmai felmérésbe nem tudunk bele menni, mivel nem értünk minden szakmához. Mi a jelentkezők emberi értékeit szeretnénk feltárni, mivel tisztában vagyunk pozíciótól függetlenül, hogy mi fontos munkaerő szempontjából egy cégnek.

Mit tudunk nyújtani neked egy állásinterjú tanácsadás során?

Interjú tapasztalataink alapján felkészítünk a telefonos előszűrések és személyes interjúk tipikus kérdéseire és helyzeteire. Betekintést nyersz abba, hogyan gondolkodnak az interjúztatók, mit figyelnek egy személyes interjú alatt, és hogyan tudsz megnyerő lenni a személyes találkozó során, még ha nem is ütöd a szakmai szintet. Gyakorlati tanácsok, melyeket minden előszűrésen, telefonos és személyes interjún használhatsz illetve gyakorlás céljából tartunk egy próbainterjút.

Jelen munkaerő piaci helyzetben mindenki egy jó állást szeretne, miért ne lehetnél te az, aki kitűnik a tömegből és megkapja a munkát?


Ki akarok tűnni a tömegből!


Szolgáltatásunkat kifejezetten ajánljuk diákoknak gyakornoki pozíció elnyerésére és pályakezdőknek az első munkahelyre való felvételért. Számukra a legnehezebb elindulni mivel kevés az üres hely, így nagy a verseny köztük.  


Jobb akarok lenni, mint az átlag!


A tanácsadásainkat minden esetben videóhívás keretén belül végezzük.

Hogy miért?

  • Jelenlegi vírusos helyzetben is tudunk segíteni
  • Nincs helyhez, településhez kötve, bárhonnan igénybe vehető a szolgáltatás
  • Az ember a saját komfortos környezetében jobban tud figyelni és produktívabb.
  • Nem kell időt fordítani az elkészülésre és utazásra a találkozáshoz