Rólunk


Rólunk
A KarrierStart egy olyan HR-esekből álló csapat, akiknek több éves nagyvállalati illetve fejvadászati és munkaerő közvetítési tapasztalat áll rendelkezésére toborzás - kiválasztás terén.
Csapatunk több száz interjút vezetett már le és több ezer önéletrajzot szűrt már elő. Határozottan mondhatjuk, hogy tudjuk milyen egy jó önéletrajz, mit nézünk mi toborzók, illetve mitől sikeres vagy mi a buktatója egy állásinterjúnak.
Mivel mindenki a munkaerő piac más – más szektorában foglalkozik toborzás - kiválasztással, folyamatosan nyomon tudjuk követni az új tendenciákat és piaci változásokat.

Miért jöttünk létre?

A mai világban az álláskeresést sehol nem tanítják, 2020-ban kevés egy 10 perc alatt összedobott önéletrajzot 50 helyre elküldeni és várni a sikert. Lehetsz jobb mint az átlag, de azt meg is kell mutatnod, mivel a cég toborzója nem tudja ki vagy és mire vagy képes. Első körben az önéletrajzod alapján fog bírálni, majd a telefonos és vagy személyes interjún. Neked pedig meg kell győznöd! Na de hogyan?!

Szeretnéd tudni, hogy gondolkodik egy HR-es? Hogyan nyerd el a tetszését?

Na ezért jöttünk létre, hogy segítsünk azoknak az egyetemistáknak, pályakezdőknek és álláskeresőknek, akik jobbak szeretnének lenni, mint az átlag és így ők kerüljenek kiválasztásra.